Adományozzon Vitamealt!

Globális probléma, egyedi megoldás

KÜLÖNBSÉGET HOZNI A GYERMEKEK ÉLETÉBE

 

A Nourish the Children® (Tápláld a gyermekeket) kezdeményezés a Nu Skin® megoldása arra, hogy egyenletes és egyre növekvő mennyiségű tápláló élelmiszert juttassanak el a világ legszegényebb gyermekei számára. Ez az egyszerű koncepció egy nagy tápértékű élelmiszer – a VitaMeal – értékesítése segítségével, továbbá a segítőkész emberek olyan non-profit szervezeteknek adott adományaival valósítható meg, melyek az alultáplált és éhező gyermekek számára juttatják el az élelmiszert.

 

A Nourish the Children® (Tápláld a gyermekeket) elsődleges jótékonysági partnere a Feed The Children, az Egyesült Államok egyik legnagyobb nemzetközi segélyszervezete, amely  több millió élelmiszeradag kiosztásával foglalkozik a világ több mint 6 országában. Jótékonysági partnerünk ingyenesen szállítja el az adományként felajánlott VitaMeal adagokat és rendszeres jelentéseket küld az élelmiszerek átvételéről.

 

Azáltal, hogy az adományozók pénz helyett termékeket adományoznak,  teljesen biztosak lehetnek benne, hogy az adományuk jó kezekbe kerül, mellyel gyermekéleteket változtatnak  szerte a világon.

AZ AJÁNDÉKOZÁS
IDŐSZAKA PROMÓCIÓ

Decemberben és januárban minden
három megvásárolt VitaMeal adományt
a Nu Skin még egy csomaggal egészít ki.

Ajándékozzon tápláló ételt a gyermekeknek;
ünnepelje így a karácsonyt!

VitaMeal™ Pirított kukorica és szójabab kása (1 csomag)

Nem pusztán etetjük, de tápláljuk az éhes gyerekeket.

A VitaMeal egy magas tápanyagtartalommal rendelkező étel, amelyet a Pharmanex® tudósai és táplálkozási szakemberei úgy alakítottak ki, hogy az alultáplált gyerekek szükségleteit kielégítse.

A VitaMeal teljes értékű összetevői biztosítják a megfelelő mennyiségű kalóriát, fehérjéket, zsírokat és szénhidrátokat, amelyre az alultáplált gyerekeknek szüksége van a növekedéshez és az egészséges fejlődéshez.  A VitaMeal 25 szükséges vitaminnal és ásványi anyaggal dúsított étel, amely hatékonyan segít pótolni a étrendi hiányokat és támogatja az egészséges növekedést és fejlődést.

Minden egyes csomag VitaMeal 30 gyerekadag ételt tartalmaz.

A VitaMealt Malawiban gyártják, ebben a kis afrikai országban, amelynek lakói szörnyű éhínségben és szegénységben élnek, és kifejezetten az ő kulturális preferenciáikhoz és helyben termelt terményeikhez szabva alakítottuk ki.

Az új, Madalitso VitaMeal üzem Malawiban, Afrikában, számottevő gazdasági erőt képvisel, 400 embernek ad munkát a termelésben és teszi lehetővé az étel egyszerűbb elosztását két millió Malawi árvának.

Az Ön hozzájárulása számos gyermek életében hoz változást, olyan gyerekeken segít, akik egyébként nem jutnának ételhez.

Nu Skin Enterprises™ adományozási program
Mikor Ön megteszi adományát a Nourish the Children® (NTC) számára, a Nu Skin Enterprises™ szintén adakozik. Minden eladott 5 csomagos VitaMeal után a vállalat adományoz további egy csomagot, így még egy éhes szájat etethet egy hónapon át.

Továbbá, minden nyolcadik egy vagy két csomagos VitaMeal értékesítése után a vállalat plusz egy csomagot adományoz.

1 csomag Vitameal 5700 Huf ez 30 ételadagot jelent

2 csonag Vitameal 9500 Huf ez 60 ételadagot jelent

5 csomag Vitameal 23200 Huf ez 150 ételadagot jelent

Ha valaki szeretne adományozni annak küldök emailben egy formanyomtatványt amit kinyomtat, kitölt és tovább küldi erre a cimre:

NU SKIN EASTERN EUROPE Kft.
• 1123 Budapest, Alkotás utca 48 50. Magyarország.
Díjmentesen hívható szám: 06 80 180-536 • Fax: 06 80 180-558 • E-mail: hungaryweb@nuskin.com • Website: www.nuskin.com

Illetve postai úton is eljuttathatom a formanyomtatványt, ehhez ird meg kérlek az elérhetöséged nekem az email cimemre a : georgina.imre@gmail.com-ra. Köszönöm!

A segitség mindig jól jön. 🙂

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.